Зеленський з сім'єю раптово полетів на елітний курорт: спливли цікаві подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський з сім'єю раптово полетів на елітний курорт: спливли цікаві подробиці

Зеленський з сім'єю раптово полетів на елітний курорт: спливли цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський разом з сім'єю перервав відпустку в Буковелі і раптово вирушив на елітний курорт в Оман. Цю інформацію, яку раніше розповсюдили ЗМІ, підтвердили в Офісі президента, де підкреслили, що в Омані Зеленський буде вирішувати робочі питання, а відправився він туди за свій рахунок. Подробиці поїздки Зеленського в Оман повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

"Зеленський знаходиться в Омані, куди разом з сім'єю він вилетів рейсовим літаком за свій рахунок. В Омані Зеленський обговорить торговельно-економічне співробітництво двох країн, зміцнення дипломатичних відносин і залучення інвестицій в Україну", - розкрили в Офісі президента деталі поїздки Зеленського в Оман.

Таким чином в Офісі президента України підтвердили поширену в ЗМІ інформацію про те, що Зеленський таємно полетів з України на елітний курорт. Журналісти повідомляли, що український лідер нібито буде відпочивати в шикарному п'ятизірковому готелі на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни - міста Маската.

Слід зазначити, що курорти Маската, столиці і найбільшого міста Оману, вважаються елітними, там розташовано безліч п'ятизіркових готелів.

Нагадаємо, Новий рік 2020 Володимир Зеленський планував зустріти на Прикарпатті. Про це він повідомив, що час візиту в Івано-Франківську область. Пізніше стало відомо, що Зеленський з сім'єю дійсно відбув на відпочинок в президентську резиденцію "Синьогора" в Гуті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський поділився з українцями яскравою фотографією з азербайджанської столиці Баку, де глава держави перебував з офіційним візитом в кінці минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?