У Зеленського розповіли, що станеться з телеканалами олігархів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розповіли, що станеться з телеканалами олігархів

У Зеленського розповіли, що станеться з телеканалами олігархів
Джерело:  ЛІГА.net

Радник нового президента Олександр Данилюк запропонував заборонити олігархам володіти телеканалами в Україні. Таку думку він висловив в інтерв’ю інтернет-виданню «Ліга», інформує ONLINE.UA.

На переконання Данилюка, для країни буде позитивним, якщо фінансовим групам заборонять володіти медіа. Оскільки олігархи, вкладаючи в телеканали великі гроші, використовують їх для лобіювання власних інтересів.

«Субсидування каналів на десятки мільйонів доларів – це ні що інше, як ціна, яку платять олігархи за політичний вплив. А воно неминуче коштує нашим громадянам у тисячі разів дорожче», – пояснив Данинюк.

Колишній міністра фінансів підкреслив, що ця пропозиція є його особистою думкою. На питання журналіста, що ж тоді буде з телеканалом «1+1», який належить олігарху Ігорю Коломойському, Олександр Данилюк не дав чіткої відповіді.

«Впізнаваність Зеленського до виборів була близька до 100%. У тому то й сенс, щоб не підлаштовувати політику під себе, а думати, як зробити країну і суспільство сильнішими. Без незалежних ЗМІ немає по-справжньому демократичних виборів», – заявив Данилюк.

Радник нового президента також розповів, чим займеться Володимир Зеленський у свої перші 100 днів після інавгурації. Ключеві питання протягом перших трьох місяців будуть присвячені кадровим питанням. Також планується здійснити кілька закордонних візитів.

Нагадаємо, що українських артистів-гастролерів у Росії пропонують позбавляти громадянства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?