Українських артистів-гастролерів у Росії хочуть позбавити громадянства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українських артистів-гастролерів у Росії хочуть позбавити громадянства

Українських артистів-гастролерів у Росії хочуть позбавити громадянства
Джерело:  apostrophe.ua

Крім великих штрафів за гастролі в Росії українських артистів треба позбавляти громадянства. Таку пропозицію висловив відомий вітчизняний продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Апостроф».

За словами незмінного ведучого «Караоке на майдані», треба «вивести на нуль таке поняття, як гастролі в Росії».

«Гастролює – плати великі штрафи, або втрачай громадянство», – заявив Кондратюк.

В якості підтвердження правильності своєї позиції ведучий навів приклад співачки MARUV, яка нещодавно перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019, але вирішила не їхати на конкурс, віддавши перевагу концертам у Росії. На думку Ігоря Кондратюка, цю співачку з самого початку не треба було допускати до участі у відборі на пісенний конкурс.

Продюсер переконаний, що Україні необхідно на рівні законодавства запровадити заборону на будь-які контакти своїх громадян з країною-агресором. Крім того, Кондратюк також вважає, що Україні давно треба ввести візовий режим з РФ. Спілкування з представниками Росії треба вести через третю країну, бажано через ту, яка не знаходиться в зоні впливу Кремля.

Телепрограма «Караоке на майдані», ведучим на співавтором якої є Ігор Кондратюк, одна з найдавніших з нині діючих на українському телебаченні. Вперше вона вийшла в ефір ще у 1999 році, і за цей час встигла змінити три різні телеканали: Інтер, 1+1 та СТБ.

Нагадаємо, що вчора в Лос-Анджелесі померла одна з зірок телесеріалу «Твін Пікс».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?