У Зеленського розповіли, яке міністерство хочуть ліквідувати
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли, яке міністерство хочуть ліквідувати

У Зеленського розповіли, яке міністерство хочуть ліквідувати
Джерело:  Детектор медіа

Радник команди Президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв заявив, що команда глави держави планує ліквідувати Міністерство інформаційної політики. Окрім того, Національну раду з питань телебачення і радіомовлення хочуть об’єднати із Державним комітетом телебачення і радіомовлення. За йогословами, у Держкомтелерадіо мало господарських функцій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Детектор медіа".

Потураєв каже, що даний комітет треба "зміцнити в тому числі і фінансово, особовий склад". Водночас у команді глави держави обіцяють "забезпечити незалежність регулятора".

"МІП (Міністерство інформаційної політики) ми плануємо перезавантажити у нуль", – сказав він.

Варто зазначити, що наразі у команді Президента обговорюють різні можливості зміни квотного принципу формування Нацради. Зокрема, по три члени зможуть призначати Президент, парламент і Кабмін. Однак остаточне рішення ще не узгоджено.

Потураєв додав, що оновлена Нацрада буде мати розширені функції.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кабміну України Володимир Гройсман виступає за "оптимізацію" кількості міністерств у наступній каденції уряду та планує скоротити їх до дванадцяти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?