У Зеленського щотижня збирають медійні планірки - нарешті відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського щотижня збирають медійні планірки - нарешті відома причина

У Зеленського щотижня збирають медійні планірки - нарешті відома причина

В Офісі президента щотижня відбуваються зустрічі медійної команди нової влади, на яких присутні заступники глави ОПУ, речник президента, представники Кабміну та Верховної Ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Щопонеділка в багато оздобленому деревом кабінеті заступника голови Офіса президента Кирила Тимошенка збирається вся медійна команда нової влади. Ці зустрічі уже отримали назву "планірка у Тимошенка". На них представники Офіса президента, Верховної Ради та Кабміну вчаться говорити "в один голос", або, кажучи по-західному, one voice", - сказано в повідомленні.

Окрім того, в ході зустрічей приймаються рішення стосовно того, що, як і на яких каналах нова влада планує розповідати цього тижня/місяця/року. Варто зазначити, що домінуючу позицію на планірках має Офіс президента, який є головним центром впливу у формуванні комунікаційної стратегії.

Також вказано, що від ОП на зустрічі присутній згаданий Тимошенко та інший "медійний" заступник глави ОПУ Юрій Костюк.  Разом з ними приходять ексдиректор з розвитку Студії "Квартал 95" Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель, які відповідають за висвітлення діяльності президента, організацію брифінгів, новини на сайті тощо.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник фракції "Слуга народу"  Давид Арахамія заявив, що він дуже цінує діяльність блогера "Джокера".  На думку політика, у них обох одна спільна мета – очистити фракцію від поганих людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?