У Зеленського спіймали на брехні радника-самозванця
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського спіймали на брехні радника-самозванця

У Зеленського спіймали на брехні радника-самозванця
Джерело:  online.ua

В АП заявили, що інформація про дату зустрічі президента Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом – неправдива, і що Борис Тизенгаузен, який її поширив, не є радником Зеленського, передає ONLINE.UA.

Вказано, що 3 червня деякі ЗМІ поширили коментарі Бориса Тизенгаузена, якого представили як позаштатного радника президента, про ймовірну дату зустрічі Зеленського з Трампом.

"З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів – Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, в прес-службі АП наголосили, що повідомлення про всі кадрові призначення оперативно з’являються й будуть з’являтися на сайті Адміністрації президента та сторінці АП у Facebook.

Нагадаємо, раніше екс-заступник голови АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у Києві коштуватиме десятки мільйонів доларів. Як відомо, цю ідею нещодавно запропонував майбутній президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше команда Володимира Зеленського озвучила план щодо боротьби з корупцією. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?