У Зеленського відповіли на попередження СБУ щодо колапсу в енергетиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Зеленського відповіли на попередження СБУ щодо колапсу в енергетиці

У Зеленського відповіли на попередження СБУ щодо колапсу в енергетиці
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського почала заперечувати, що Служба безпеки України нібито надіслала Кабінету міністрів звіт про можливу критичну ситуацію в енергетиці. Очільник президентської партії "Слуга народу" Давид Арахамія переконаує українців, що це інформаційна хвиля, яка не відповідає дійсності.

Джерело: "24 канал"

Арахамія прокоментував попередження СБУ щодо колапсу в енергетиці

За словами Давида Арахамії, він особисто говорив із главою КМУ Денисом Шмигалем про цю ситуацію. Як стверджує наредеп, прем'єр, мовляв, взагалі не розуміє про ще йдеться.

Ніякого попередження СБУ в нього немає,– стверджує глава "Слуги народу"

Давид Арахамія також додав, що сам Деним Шмигаль назвав такі дані також інформаційною хвилею, яка не відповідає дійсності.

Давид Арахамія (фото — rada.gov.ua)

Про що СБУ попереджала Кабмін

Нещодавно реадкція видання "Дзеркало тижня" опублікувала інформацію від інсайдерів в КМУ. Останні стверджували, що Служба безпеки України нібито попередила Кабінет міністрів про критичну ситуацію з вугіллям.

Нібито Україна за крок від зупинки теплогенеруючих підприємств, які забезпечують опаленням цілі регіони. Причина – критично низькі запаси вугілля. Згідно із звітом, одним з негативних явищ під час проходження осінньо-зимового періоду 2021 – 2022 років є те, що "не вжили належних заходів з накопичення вугілля на складах ТЕС/ТЕЦ", - йшлося в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що нещодавно очільник правління "Нафтогазу" Юрій Вітренко обіця українцям, що наша країна не замерзне. Однак чиновник не приховує, що запаси вугілля в Україні справді низькі, а паливо ще везуть до нас з-за кордону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?