У Зеленського відповіли пропагандистам Путіна на їхні "запрошення"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відповіли пропагандистам Путіна на їхні "запрошення"

У Зеленського відповіли пропагандистам Путіна на їхні "запрошення"
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував заклики кремлівських пропагандистів до колег з телеканалів Віктора Медведчука. Він подякував путінському режиму за спроби “повернути” собі осіб, які на нього й працювали. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням заяву політика.

За словами секретаря, російській стороні варто б у повному обсязі забрати назад своїх пропагандистів.

“Я ще хотів би подякувати людині з Москви, яка запропонувала їм всім повернутись додому, в Москву, вона запропонувала там роботу. Я їм за це дуже вдячний, хай забирають”, - наголосив Данілов.

Водночас він звернув увагу на необхідність прозорого фінансування будь-якого медіа в Україні.

“Я категорично проти того, щоб фінансування ЗМІ відбувалося в непублічний спосіб. І це та ситуація, коли ми можемо поставити все з голови на ноги, щоб ми розуміли, що відбувається. Тому що сьогодні виявляється, що є заява, що нібито на цих каналах працювали 1,5 тисячі людей. Але у нас є офіційна довідка про кількість людей, яка працювала на цих каналах”, - додав секретар РНБО.

Також він зауважив, кожен журналіст має відповідати певним стандартам, які повністю відрізняються від критеріїв пропаганди.

“Інша проблема – це так звані “експерти”. Це так само дуже небезпечна річ, тому що кількість «експертів» з будь-якого питання зросла в геометричній прогресії”, - резюмував посадовець.

Нагадаємо, телеканали “112 Україна”, ZIK, NewsOne заблоковані в Україні рішенням РНБО про санкції проти їх номінального власника — нардепа Тараса Козака.

Як повідомляв ONLINE.UA, одна із найвідоміших пропагандисток російського президента Володимира Путіна, головна редакторка кремлівського ресурсу RT Маргарита Симоньян неочікувано для всіх запропонувала роботу співробітникам заблокованих в Україні телеканалів ZiK, 112 і NewsOne, які пов’язують з олігархом Віктором Медведчуком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?