У Зеленського відповіли Путіну, кого слід називати сепаратистами
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського відповіли Путіну, кого слід називати сепаратистами

У Зеленського відповіли Путіну, кого слід називати сепаратистами
Джерело:  Новини Донбасу

Радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв заявив, що слова глави держави про сепаратистів відносяться не до жителів Донбасу, а «до керівництва угруповань ДНР і ЛНР». Про це він сказав під час дискусії «Нова політика на Донбасі», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Донбасу ».

«Путін почав давати поради, що потрібно розмовляти з людьми, не називати їх сепаратистами. Так ми нікого і не називаємо сепаратистами, а називаємо речі своїми іменами: маріонеток Путіна – маріонетками Путіна, російських найманців – російськими найманцями.

А людей, які змушені проживати на окупованих територіях, ми не називаємо сепаратистами. Ми називаємо їх українцями ... Ми жодним чином їх не відторгаємо. Ми з ними розмовляємо. У нас немає ніякого відторгнення», – заявив Потураєв.

Як відомо, сьогодні російський лідер заявив, що може почати переговори з Зеленським, якщо той перестане «називати своїх співвітчизників в Донбасі сепаратистами».

Крім того, Путін також звинуватив українську владу в ігноруванні Мінських угод, «насильницькій українізації», «забороні рідної для мільйонів людей мови» та «розгулі неонацизму».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?