У Зеленського відповіли щодо звільнення Пристайка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відповіли щодо звільнення Пристайка

У Зеленського відповіли щодо звільнення Пристайка
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент України Володимир Зеленський не планує звільняти Вадима Пристайка з посади очільника Міністерства закордонних справ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами Юлії Мендель - прессекретарки голови України, усі подібні відомості слід оцінювати як неправдиві чутки, що не мають ґрунту.

"Вадим Пристайко результативно та професійно виконує обов'язки міністра закордонних справ. Його досвід, знання та зв'язки дипломата надзвичайно важливі для України на міжнародній арені", - пояснила представниця Зеленського.

Українські медіа раніше розповсюдили дані про нібито вже готове подання президента до Верховної Ради, за яким Пристайка звільнять.

Нагадаємо, що такі повідомлення - не нові стосовно нової влади. Неодноразово з'являлася інформація про підготовку відставки того чи іншого держслужбовця, однак її спростовували на офіційному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр Пристайко заявив, що Київ зацікавлений у зустрічі "нормандської четвірки" вже у листопаді. Втім, російська сторона нещодавно заявила про фактичну зупинку підготовки до саміту та звинуватила у цьому інші сторони процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?