У Зеленського відреагували на скасування ліцензії "112"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на скасування ліцензії "112"

У Зеленського відреагували на скасування ліцензії "112"
Джерело:  online.ua

Команда президента України Володимира Зеленського зробила заяву щодо ситуації з телеканалом "112 Україна". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво Офісу президента.

ОПУ наголосив, що вважає свободу слова одним з головних атрибутів демократії, проте для мовників існують певні правила та ліцензії.

"Незабаром буде оновлено склад Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Сподіваємося, що це допоможе унормувати ситуацію на телевізійному ринку відповідно до закону і базових принципів демократії", - підкреслив офіс.

Нагадаємо, у четвер, 26 вересня, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення запланувала засідання. Під час цього зібрання представники відомства розглянули питання про подовження ліцензії "112 Україна".

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний склад Нацради вирішив скасувати ліцензію на мовлення зазначеного телеканалу, який контролює кум Володимира Путіна - нардеп Віктор Медведчук. Посадовці ґрунтували свою думку на фактах постійних порушень з боку телеканалу та неусуненні їх з 2014 року. Зокрема, медіа звинуватили у створенні єдиного каналу на квоті регіонального телебачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?