У Зеленського відреагували на викриття депутата Слуги народу на хабарі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського відреагували на викриття депутата Слуги народу на хабарі

У Зеленського відреагували на викриття депутата Слуги народу на хабарі
Джерело:  online.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія нарешті відреагував на викриття народного обранця Сергія Кузьміних на отриманні хабаря - він порівняв цей скандал зі справою колишнього президента Петра Порошенка.

Джерело:  Тelegram-канал  речниці фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук

Арахамія прокоментував викриття депутата Кузьміних на хабарі

Дорогі друзі, ми, як і ви, дізналися зі ЗМІ інформацію про те, що народного депутата Сергія Кузьміних затримало НАБУ. Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних - волонтер, брат легендарного комбата "кіборгів" Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри. Але якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом, - заявив Давид Арахамія.

За словами політика, команда українського лідера Володимира Зеленського не збирається прикривати правопорушення патріотичними гаслами, як це роблять деякі політики, які мають на руках підозру в державній зраді.

Закон один для всіх, незалежно від прізвищ і біографії. Колишні заслуги перед країною не є і не повинні бути амністією ні для кого, - додав глава фракції "СН".

Сергій Кузьміних (фото - facebook.com)

Політик також звернув увагу на те, що ця ситуація і робота детективів Національного антикорупційного бюро з викритят злочину вкотре підтверджує їхню незалежність від влади та ефективність. Окрім того, він похвалив "зусилля антикорупційної інфраструктури з виявлення корупційних правопорушень".

Що відомо про скандал навколо Кузьміних

Увечері 28 січня детективи НАБУ спільно з ДБР викрили народного обранця від політичної сили "Слуга народу" Сергія Кузьміних на отриманні хабаря. Згідно з останніми даними, політик причетний до зловживань на закупівлях медичного обладнання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?