У Зеленського відреагували на заяву про звільнення Гончарука
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на заяву про звільнення Гончарука

У Зеленського відреагували на заяву про звільнення Гончарука
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський інформований про готовність піти у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За офіційними даними, державному лідеру вже передали звернення.

"Глава держави розгляне зазначену заяву. Про результати розгляду Офіс президента України повідомить окремо", - зазначили на Банковій.

Нагадаємо, дискусія щодо можливого звільнення Гончарука точиться у медіа та інтернеті загалом протягом останніх днів. Нещодавно невідомі оприлюднили запис, на якому нібито топ-посадовці Кабінету міністрів обгвоорюють сьогоденні проблеми.

Один із голосів нібито належить Гончаруку. Цей чоловік під час спілкування з "колегами" зазначає, що вважає себе "профаном в економіці".

Сам прем'єр після оприлюдненя записів створив відеозвернення, у якому розповів про регулярні спроби опонентів потопити його команду. Скандал з прослуховуванням - саме така історія.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці у п'ятницю, 17 січня, у соціальних мережах Олексій Гончарук оголосив про написання заяви щодо своєї відставки. У спеціальному зверненні він знову наголосив на тому, що віщезгаданий запис - підробка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?