У Зеленського відреагували на зміну Порошенком командувача ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського відреагували на зміну Порошенком командувача ООС

У Зеленського відреагували на зміну Порошенком командувача ООС
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Сьогоднішня ротація керівника ООС на Донбасі не залишилася поза увагою представників команди новообраного президента Володимира Зеленського. Свою думку з цього приводу висловив Іван Апаршин – один з най вірогідніших претендентів на посаду міністра оборони, інформує ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами Апаршина, у нього «абсолютно нормальне» ставлення до призначення Олександра Сирського командувачем Операції Об’єднаних сил, але викликає здивування, чому Петро Порошенко зробив це саме зараз, коли до завершення його президентських повноважень залишились лічені дні.

«Вибори начебто завершилися. Можна ж це було зробити раніше», – заявив Апаршин.

Представник команди Зеленського розповів, що особисто знайомий з Сирським ще з 2006 року, оскільки сам його пропонував на посаду начальника штабу Об'єднаного оперативного командування.

Апаршин також зауважив, що колишній командувач ООС Сергій Наєв може зайняти іншу відповідальну посаду в найближчому майбутньому.

«Наєв – бойовий український генерал, який пройшов війну, має величезний досвід. До цих генералів немає претензій, це бойові генерали. Ми повинні сьогодні зберегти цих бойових генералів, у яких є величезний досвід, знання, і які вже навчилися воювати», – підкреслив радник Зеленського.

Нагадаємо, що сьогодні Петро Порошенко, перебуваючи в зоні ООС, зробив кілька важливих заяв. По-перше, він повідомив про призначення нового командувача Об’єднаними силами на Донбасі. По-друге, він підвищив грошове забезпечення бійців, які перебувають на першій лінії оборони, до 27000 гривень на місяць. Також президент роздав кілька орденів та оголосив про присвоєння чергових воїнських звань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?