У Зеленського вперше відреагували на скандал навколо концерту Олі Полякової
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського вперше відреагували на скандал навколо концерту Олі Полякової

У Зеленського вперше відреагували на скандал навколо концерту Олі Полякової
Джерело:  online.ua

4 жовтня офіційно стало відомо, що після концерту української співачки Олі Полякової, що відбувся в Новобаварському районі Харкова у суботу, 3 жовтня, слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину. Представники поліції поскаржилися на те, що попри діючий карантин, на стадіоні по Профспілковому бульвару відбувся концерт, який відвідали близько 2000 людей. Слідчим Новобаварського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу розміром від 17 до 51 тисячі гривень або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк". Сама Оля Полякова стверджує, що кримінальне провадження та галас навколо концерту пов'язаний із передвиборчою кампанією. На скандал з концертом відомої співачки вже відреагувала команда глави держави Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA.

З окремим коментарем виступив міністр культури Олександр Ткаченко - він назвав концерт співачки Олі Полякової у Харкові в розпал пандемії коронавірусу безвідповідальним зі сторони організаторів, місцевої влади та глядачів.

"Є такі приклади, як от концерт Олі Полякової, що пройшов у Харкові. Тисячі людей, масок – одиниці, про соціальну дистанцію взагалі промовчу. Безвідповідально, як зі сторони організаторів та місцевої влади, так і глядачів. При цьому кожен з них знає, до чого призвело святкування дня міста у Харкові. Кожного дня – нові антирекорди. Безвідповідально ходити на концерти і не виконувати прості правила безпеки. Організатори. Безвідповідально у гонитві за грошима ставитися так до глядачів. Місцева влада. Не можна не реагувати та бути бездіяльними, коли подібне відбувається у вашому місті", - наголосив член команди Зеленського.

Олександр Ткаченко звернув увагу на те, що його відомство робить все можливе, аби надати артистам можливість виступати, але з дотриманням карантинних обмежень. За словами міністра, це дуже важко, але це єдина можливість для бізнесу працювати, надаючи робочі місця та не жертвуючи при цьому здоров’ям глядачів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Оля Полякова розповіла, чи хворіла вона коронавірусом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?