У Зеленського встановили "дедлайн" для повернення Криму та ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського встановили "дедлайн" для повернення Криму та ОРДЛО

У Зеленського встановили "дедлайн" для повернення Криму та ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Народним депутатам від парламентської фракції “Слуга народу” під час резонансного з’їзду в Трускавці продемонстрували програму трансформації України до 2030 року - там, зокрема, говориться про відновлення територіальної цілісності.

Джерело: нардепка Мар’яна Безугла

Згідно з оприлюдненими нею даними, там також говориться про створення економічно успішної держави у вказаний термін.

“Розбираємо програму 2030 зараз”, - наголосила вона.

Оприлюднена світлина своєю чергою демонструє такий слайд:

“Яка наша спільна мета. У 2030 році Україна відновила свої суверенні кордони і стала розвиненою економікою”.

З’їзд Слуги народу в Трускавці

Ці події вже назвали “Трускавцем-2”, оскільки подібні збори відбувалися влітку 2019 року - тоді фракція щойно пробилася до парламенту після виборів та мала серед учасників “недосвідчених” депутатів.

Передбачається, що пропрезидентська політична сила обговорить питання на майбутнє за участю самого Володимира Зеленського, представників Офісу президента й інших топпосадовців.

Цьогоріч відзначається відсутність на великих заходах спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, з яким ОП має довготривалий конфлікт. На Банковій політику закидають тези про нелояльність до президента, а от сам голова парламенту наголошує на власній нібито тверезій позиції з майбутнього країни.

Попередній “Трускавець”

Тренінг для "слуг народу" відбувся у Трускавці влітку 2019 року. У ньому взяли участь 263 народні депутати монобільшості.

Їх поселили у дорогих трускавецьких готелях, зокрема в "Rixos-Прикарпаття" та "Mirotel". Команда викладачів KSE впродовж тижня читала для майбутніх депутатів лекції з бюджетного процесу, економіки, публічної політики, розповідала про децентралізацію, освіту тощо.

Тижневий семінар для “слуг народу” обійшовся партії у 10 мільйонів гривень. Однак деякі ЗМІ стверджують, що була витрачена значно більша сума.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?