У Зеленського здивували українців новою пропозицією щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського здивували українців новою пропозицією щодо Донбасу

У Зеленського здивували українців новою пропозицією щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Член команди українського лідера Володимира Зеленського та очільник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук виступив з новою неочікуваною заявою - він наголосив, що вважає доцільним створити в ТКГ "раду людей", які знають Донбас. За словами українського політика, до "ради людей" він хотів би долучити не обов’язково осіб, які народились на Донбасі, а й тих, хто там працював, має певний досвід та "добре знає Донбас". Не можна не згадати про те, що до складу ТКГ уже входять вихідці з Донбасу, зокрема журналісти Сергій Гармаш і Денис Казанський, які вже неодноразова брали участь у засіданнях. Однак Леонід Кравчук вважає, що цього замало. Його пропозиція пролунала в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Дуже багато сьогодні є людей, з Донбасу також, які пропонують свої послуги, не ставлять завдання їх включення (до ТКГ – ред.), а як волонтери пропонують… Ми думаємо над тим, як створити раду людей. Не одного взяти члена делегації в ТКГ (замість Фокіна – ред.), а зібрати раду людей, які будуть допомагати", - пояснив свою ідею Леонід Кравчук.

Окрім того, представник команди Зеленського наголосив, що поки із питанням призначення першого заступника голови делегації не будуть поспішати. Очільник української делегації в ТГК звернув увагу на те, що до цього питання потрібно підійти зважено та радитись із багатьми людьми. Що важливо розуміти, в Офісі президента кандидатуру нового заступника чекають саме від Кравчука.

Не можна також не згадати про те, що 5 жовтня команда очільника Кремля Володимира Путіна нарешті прокоментувала мирний української влади щодо Донбасу, який нещодавно представив глав Офісу президента України Андрій Єрмак. Офіційна Москва дала зрозуміти Україні, що не піде ні на які компроміси і умови, а буде продовжувати домагатися реалізації Мінських угод. Російський дипломат Сергій Лавров цинічно зазначив, що Росія це робить нібито "в інтересах українського народу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак здивував українців новою неочікуваною заявою про ситуацію на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?