У Зеленського жорстко розкритикували рішення Ради щодо інавгурації
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського жорстко розкритикували рішення Ради щодо інавгурації

У Зеленського жорстко розкритикували рішення Ради щодо інавгурації
Джерело:  interfax.com.ua

Радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков заявив, що призначенням інавгурації новообраного президента на 20 травня частина депутатів вирішила "насолити українському народу" і створила проблеми для закордонних гостей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Частина народних депутатів вирішили піти будь-яким шляхом, аби не підтримати пропозиції президента країни (Зеленського – ред.) і тих людей України, які його підтримали на виборах", - сказав він.

Також радник Зеленського зазначив, що парламент створив величезний дискомфорт для мешканців Києва, призначивши інавгурацію не в вихідний день, а на перший день робочого тижня.

На його думку, і запрошеним міжнародним делегація було б набагато зручніше підлаштуватися під вихідний день і скорегувати свої графіки. На думку Разумкова, таким рішенням частина народних депутатів шкодить іміджу України.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін підтвердив, що американську делегацію, яка прибуде на інавгурацію новообраного глави держави Володимира Зеленського, буде представляти віце-президент США Майк Пенс.

Як повідомляв ONLINE.UА, адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані вважає, що новообраний президент України Володимир Зеленський має очиститись від причеп з минулого та кримінальних олігархів, зокрема Ігоря Коломойського. На думку юриста, люди, які оточують Зеленського, хочуть нашкодити американському лідеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?