У Зеленського зізналися, що роблять із бунтом у Слузі народу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського зізналися, що роблять із бунтом у Слузі народу

У Зеленського зізналися, що роблять із бунтом у Слузі народу
Джерело:  online.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запевняє, що багато народних обранців, які виступали проти створення консультативної ради в ТКГ з ОРДЛО, змінили свою думку після зустрічі з главою ОПУ Андрієм Єрмаком. За словами Арахамії, скандал у Раді та в політичній силі Володимира Зеленського почав вщухати, повідомляє ONLINE.UA

"Щодо Мінських домовленостей і цієї ситуації. Була така ситуація чисто комунікативна, коли вони повернули вже (звернення - ред.) це якимось чином потрапило в інтернет до того як був брифінг пана Єрмака. У зв’язку з цим було дуже багато маніпуляцій і нефахових експертних висловлювань, на які повелися не лише громадяни України, а й депутати "Слуги народу", - запевняє очільник фракції.

За його словами, команда Зеленського терміново організувала зустріч пана Єрмака з людьми, які цікавляться цим питанням.

"Ви бачили, як багато людей взагалі відкликали цю заяву, тому що він розповів, яким чином це рухається, яка стратегія. На жаль, до фінальних підписань не можна, це як у перемовинах у вас є 30-40% непублічної стратегії, яку ви не можете озвучити, бо іншій стороні дасте козир, тому що вони знатимуть, яка у вас стратегія. Саме з цим пов’язане це непорозуміння і коли люди побачили, зрозуміли, що ніякої зради тут немає", - зазначив Давид Арахамія.

Окрім того, глава ОПУ запевнив, що якщо буде якесь підписання, у буде окреме засідання фракції щодо цього питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт пояснив,  про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?