У Зеленського зізналися, якого відомого політика "акуратно послали"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського зізналися, якого відомого політика "акуратно послали"

У Зеленського зізналися, якого відомого політика "акуратно послали"

Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко не проти втретє стати прем'єр-міністром України, однак на Банковій її поки "акуратно послали". Про це пише "Українська правда" з посилання на свої анонімні джерела в ОП, передає ONLINE.UA.

Співрозмовники видання стверджують, що Тимошенко мала кілька зустрічей на Банковій, де намагалась стати корисною новій владі. На початку жовтня Тимошенко приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але домовитись так і не змогла.

"Найцікавіше, що каже вона нам: "Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все". Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить", – емоційно розповідає джерело в Офісі президента.

Що цікаво, як зізнаються деякі депутати "Слуги народу", до багатьох із них підходять депутати "Батьківщини" з "дружніми розмовами", що Тимошенко (на відміну від "посереднього" Гончарука) "дуже підсилила б президента Зеленського".

Головний плацдарм для наступу Тимошенко на уряд Гончарука – земельна реформа і запровадження ринку землі. Саме Тимошенко через громадські організації збирає мітинги проти земельної реформи під Радою і готується подавати документи у Конституційний суд щодо тлумачення статей, де йдеться, що земля України належить народу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кабміну Олексій Гончарук повідомив українцям чудову новину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?