У Зеленського зробили заяву про переговори з держсекретарем Помпео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського зробили заяву про переговори з держсекретарем Помпео

У Зеленського зробили заяву про переговори з держсекретарем Помпео
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський проведе особисту зустріч з держсекретарем США Майклом Помпео вранці у п'ятницю, 31 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

За офіційним даними, вже о 12:00 повинна розпочатися спільна пресконференція державного лідера та американського дипломата.

У Державному департаменті напередодні оголосили, що Помпео прибуде до України вже у четвер, 30 січня. Окрім президента Зеленського він планує провести переговори з міністром закордонних справ Вадимом Пристайком, а також міністром оборони Андрієм Загороднюком.

Очікується, що держсекретар братиме участь у покладанні квітів біля Михайлівського Золотоверхого монастиря. Церемонія присвячена загиблим на Донбасі українцям.

Візит Помпео до Києва в США назвали актом підтримки українського суверенітету й незалежності. Його планували ще на початку січня, але карти сплутало загострення кризи між американським та іранським урядами.

Як повідомляв ONLINE.UA, через приїзд топ-дипломата США в Києві припускають обмеження автомобільного руху кількома вулицями. В Управлінні служби державної охорони попередили про певні обмеження на Броварському шосе та про можливі обмеження у центрі міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?