У Зеленського з'явився молодий конкурент - хоче бути президентом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського з'явився молодий конкурент - хоче бути президентом

У Зеленського з'явився молодий конкурент - хоче бути президентом
Джерело:  24 канал

Народний обранець з "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко наголосив, що через десять років бачить себе політиком. Також нардеп зізнався, що має амбіції колись стати президентом України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Мені хочеться, щоб моя політична кар’єра розвивалась. В нас вже є прем’єр-міністр Гончарук. Чому не Гончаренко? В житті все є можливим. Це залежить від мене і від якоїсь там долі", – сказав нардеп.

Варто зазначити, що на пряме запитання ведучого Данила Мокрика, чи має він амбіції колись стати президентом, Олексій Гончаренко відповів коротко: "Так".

Нагадаємо, що Олексій Гончаренко вперше став народним депутатом у 2014 році, коли його обрали до Верховної Ради за списком БПП. Цього року він вдруге став народним депутатом, вигравши вибори на мажориратному окрузі в Одеській області, і увійшов до фракції "Європейської Солідарності". Перед тим, з 2005 по 2014 рік, Олексій Гончаренко був членом "Партії регіонів".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Володимир Зеленський виступив зі спеціальною заявою щодо скандалу навколо народних депутатів від фракції "Слуга народу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?