У Жириновського прокоментували листування з українським депутатом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Жириновського прокоментували листування з українським депутатом

У Жириновського прокоментували листування з українським депутатом
Джерело:  online.ua

Речник глави ЛДПР Олександр Дюпін прокоментував гучний скандал, який нещоданво сколихнув українську політику. За його словами, Володимир Жириновський не листувався з депутатом українського парламенту Іллею Ківою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Федеральне агентство новин".

"Це фейк", - сказав Дюпін.

Окрім того, представник одіозного російського політика додав, що Володимир Вольфович "взагалі не знає, хто такий Ілля Ківа". За його словами, очільник ліберально-демократичної партії навіть не користується мобільним телефоном, таким чином написати йому неможливо.

Як відомо, нещодавно мережу обурило відео, в якому депутат Верховної Ради Ілля Ківа листується з контактом, підписаним "Жирин... Володимир Вольфович". Ківа спочатку поцікавився про стан здоров'я російського політика, а потім у нецензурних виразах висловився про прем'єр-міністра України і весь Кабмін. Трохи згодом в коментарі журналістам Ківа заявив, що листування з Жириновським є частиною його основної роботи.

"Ми повинні вести міжпарламентську діяльність: без різниці, це депутат Європарламенту чи Держдуми Росії. Це ж наша основна робота", - заявив Ківа.

 Окрім того, він розповів, як познайомився із Жириновським.

 "Насправді, із Жириновським ми познайомилися в ефірі російського телебачення... Знайомий з часу ефіру. Я був з одного боку - в Україні, а він з іншого - у студії, по-моєму, каналу Первый в РФ", - сказав нардеп.

Також Ківа додав, що журналістам неможливо буде довести те, що він листувався саме із Жириновським.

"Я ж не сказав, що ось я з ним листувався. Може, я когось підписав Жириновським... Це моя особиста історія", - зазначив Ківа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ківа дорікнув Бойко та дав йому пораду. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?