У Житомирі виявили перший випадок захворювання на коронавірус - важливі дані
Категорія
Україна
Дата публікації

У Житомирі виявили перший випадок захворювання на коронавірус - важливі дані

У Житомирі виявили перший випадок захворювання на коронавірус - важливі дані
Джерело:  online.ua

В Житомирі виявили перший випадок захворювання коронавірусною інфекцією. Про це в соціальних мережах розповів мер міста Сергій Сухомлин. Він зазначив, що хворим на коронавірус виявився житель Житомира, який нещодавно повернувся з Австрії, інформує ONLINE.UA.

"Перший підтверджений випадок у Житомирі. Це житомирянин, який повернувся з Австрії, 56 років. Лабораторні дослідження підтвердили наявність коронавірусу в цієї людини. Стан його більш-менш нормальний", - запевняє мер міста.

За словами Сергія Сухомлина, буде декілька груп медичних працівників, які будуть зустрічати житомирян в аеропорту "Бориспіль" і на вокзалі "Київ-пасажирський", аби максимально відслідкувати тих людей, які зараз спецпотягами та спецрейсами повертаються в Україну з-за кордону.

Мер Житомира також наголосив, що жителі міста, у яких буде температура чи інші ознаки захворювання, будуть проходити експрес-тести.

Ситуація з коронавірусом в Україні продовжує загострюватися: 10 випадків зараження підтверджені в Чернівецькій області, 1 — в Житомирській, 1 - в місті Житомир, 2 - в Київській області, 2 — в Києві, 1 — в Донецькій області. Варто звернути увагу на те, що всього за минулу добу в Центр громадського здоров’я надійшло 79 підозр на COVID-19 і було доставлено 128 зразків, з яких вже протестовано 35 зразків — з них 2 позитивних (Київська та Донецька області).

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно китайські вчені дійшли висновку, що люди з II групою крові найбільш уразливі і частіше за інших заражаються коронавірусом COVID-19, тому їм потрібно особливо уважно ставитися до свого здоров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?