У зоні АТО між українськими військовими стався інцидент зі стріляниною, є поранений
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО між українськими військовими стався інцидент зі стріляниною, є поранений

У зоні АТО між українськими військовими стався інцидент зі стріляниною, є поранений

У зоні АТО на Донбасі, в розташуванні одного з підрозділів, офіцер застосував зброю, заспокоюючи агресивного п'яного військовослужбовця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
За попередньою інформацією, в розташуванні одного з підрозділів, що входять до складу сил АТО, група військовослужбовців в стані алкогольного сп'яніння, відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно.
"Така поведінка військовослужбовців становила реальну загрозу життю і здоров'ю офіцера. Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу, здійснивши три попереджувальні постріли в повітря, а потім попереджувальні постріли в землю, вистрілив по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця", - йдеться в повідомленні штабу АТО.
Читайте також: Віз "сувеніри" з АТО: на Донбасі затримали чоловіка з гранатами і боєприпасами
Повідомляється, що військовослужбовця доставили в лікарню Бахмута, де йому надали необхідну медичну допомогу і поставили діагноз: «вогнепальне кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи». У той же час лікарями медичної установи засвідчено, що при пораненні «потерпілий» знаходився в стані алкогольного сп'яніння, в його крові було виявлено 1,29 проміле алкоголю.
Обставини інциденту з'ясовуються.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Харкові на Окружній дорозі в суботу, 8 квітня сталася ДТП за участю військової вантажівки "Урал".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?