У зоні АТО на Донбасі стався трагічний інцидент з бійцем Нацгвардії
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО на Донбасі стався трагічний інцидент з бійцем Нацгвардії

У зоні АТО на Донбасі стався трагічний інцидент з бійцем Нацгвардії
Джерело:  interfax.com.ua

У зоні АТО на Донбасі застрелився 23-річний боєць Національної гвардії України.

Про це заявив заступник керівника по роботі з особовим складом запорізької військової частини №3029 Нацгвардії Ігор Льодяників, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: У перестрілці в Дніпрі загинули два ветерана АТО: з'явилися фото і відео

Інцидент стався ввечері в неділю, 30 липня, - військовий НГУ 1994 року народження покінчив з собою, застрелившись. Молодий чоловік був родом із селища Бальмак, пішов служити в зону АТО на контрактній основі після строкової служби в ЗСУ.

У той же час, Льодяників прокоментував інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, щодо причетності до події групи "Синій кит". Він заявив, що здивований подібними даними, оскільки товариші по службі військовослужбовця подібною інформацією не володіють.

"Хлопець був хороший, не конфліктував з колективом", - зауважив він, додавши, що на даний момент ведеться розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, за добу з 19 на 20 червня в зоні АТО зафіксували найбільші втрати в рядах українських військовослужбовців за кілька місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?