У ЗСУ пояснили логіку своїх дій на Бахмутському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ пояснили логіку своїх дій на Бахмутському напрямку

У ЗСУ пояснили логіку своїх дій на Бахмутському напрямку
Джерело:  online.ua

За словами очільника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Іллі Євлаша, українські воїни вже дістають до одного логістичного маршруту росіян на Бахмутському напрямку та наразі роблять все можливе, щоб перерізати інші шляхи ворога.

Джерело: "Єдині новини"

Що відбувається на Бахмутському напрямку — пояснення ЗСУ

Ілля Євлаш офіційно підтвердив, що один зі шляхів, до якого дістають наші бійці, це траса Бахмут – Горлівка, яка знаходиться за 3 км від лінії зіткнення.

Що важливо розуміти, це робоча дистанція для українських мінометів та БПЛА.

Не можна також забувати про те, що у російських загарбників залишається ще декілька логістичних трас, які вони використовують для забезпечення бахмутського угруповання.

Це і траси, які ведуть з окупованої території. Проте ми продовжуємо зараз різати ці шляхи й продовжимо це робити далі, аби знекровити російське угруповання на цьому напрямку і завдати йому максимальних втрат, - зазначив очільник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ.

Ілля Євлаш також розповів, що нещодавно вперше після тривалої паузи армія РФ спробувала перевірити оборону наших військ поблизу Білогорівки: ворог знову кинув в бій своїх в’язнів – усіх вдалося успішно ліквідувати.

Що ще відомо про ситуацію на фронті станом на 24 вересня

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, На Бахмутському напрямку російські окупанти робили все можливе, щоб відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області, однак їм знову нічого не вдалося.

Фото  —  facebook.com/GeneralStaff

Бійці ЗСУ не припиняють штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Окрім того, зазначається, що протягом 23 вересня наші воїни завдали 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 7 – по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?