Uber Eats припинить свою роботу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Uber Eats припинить свою роботу в Україні

Uber Eats припинить свою роботу в Україні
Джерело:  online.ua

Сервіс доставки їжі з ресторанів Uber Eats офіційно заявив про те, що з 3 червня припиняє роботу в Україні. Головна причина даного рішення - компанія не змогла стати оператором онлайн-доставки їжі номер один або номер два, як заявлено бізнес-метою Uber Eats. Компанія наголошує, що поверне кур'єрам гроші за робочий одяг зі своїм логотипом. Це зазначається в листі, який отримали кур'єри сервісу, передає ONLINE.UA.

"Не зважаючи на сумлінну працю команди, сервіс Uber Eats не показав очікуваних результатів. Тому ми ухвалили непросте рішення припинити роботу програми Uber Eats в Україні з середи, 3 червня", - сказано в листі.

"Зараз ми перш за все прагнемо зменшити можливі негативні наслідки цього рішення для наших дорогоцінних працівників, партнерів: ресторанів і кур'єрів, а також клієнтів, які нас підтримували", - кажуть в компанії.

Варто звернути увагу на те, що рішення було ухвалене після ретельного вивчення бізнес-показників на конкурентному ринку доставки їжі - це підтверджують в пресслужбі компанії.

"Як глобальний гравець, ми повинні розумно оцінювати відповідність продукту ринку і те, як ми розподіляємо ресурси по всьому світу. Це рішення дозволяє нам перенаправляти ресурси на інші ринки в Європі і по всьому світу, де Uber Eats зростає значно швидше ", - повідомили в Uber.

Що також важливо розуміти, окрім України, Uber Eats стане недоступним також в Чехії, Румунії, Єгипті, Саудівській Аравії, Гондурасі, Уругваї. Зазначимо, що сервіс Uber Eats працює в Україні з лютого 2020 року і наразі доступний в 6 містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров’я заявляють, що замовляти продукти онлайн на тлі пандемії коронавірусу безпечно. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко наголосив, що магазини та заклади повинні дотримуватися жорстких правил роботи — незалежно від введення карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?