Учасник переговорів по Донбасу став новим радником глави Офісу президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Учасник переговорів по Донбасу став новим радником глави Офісу президента

Учасник переговорів по Донбасу став новим радником глави Офісу президента
Джерело:  online.ua

Представник української делегації в ТКГ по Донбасу Олексій Арестович став новим позаштатним радником глави Офісу президента України Андрія Єрмака. Він буде відповідати за комунікації в сфері національної безпеки і оборони. Єрмак розраховує, що Арестович побудує конструктивну взаємодію з усіма представниками сектора безпеки і оборони України, а також з українцями, яких буде простими словами від держави інформувати про важливі питання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ОПУ.

"Завдання пана Арестовича - надати вичерпну відповідь, щоб протидіяти поширенню дезінформації або образ. Ми - єдина команда, яка спільними зусиллями захищає нашу країну. Серед завдань радника з питань стратегічних комунікацій в сфері нацбезпеки і оборони - узгодження позицій профільних відомств і напрацювання «єдиного голосу»", - заявив Єрмак, представляючи Арестовича на зустрічі з керівниками профільних відомств.

У свою чергу Олексій Арестович уточнив, що продовжить працювати в українській делегації в ТКГ, а на новій посаді вже найближчим часом дасть українцям роз'яснення з наступних тем:

  • виконання Державного оборонного замовлення,

  • перспективи реформування ВПК,

  • подальші дії української делегації щодо виконання домовленостей, досягнутих лідерами держав Нормандського формату.

Як відомо, Олексія Арестович призначили радником української делегації в ТКГ по Донбасу з інформполітики в кінці минулого місяця, після того як зі складу вивели Вітольда Фокіна за скандальні висловлювання про Донбас. Він відомий українцям як військові і політичний оглядач, а також актор, який знявся в епізодах картин "Повернення Мухтара" і "Брат за брата - 2".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ексміністр фінансів України Тимофій Милованов став новим радником глави Офісу президента України Андрія Єрмака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?