Учасник російського дуету HammAli & Navai осоромився після концерту в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасник російського дуету HammAli & Navai осоромився після концерту в Україні

Учасник російського дуету HammAli & Navai осоромився після концерту в Україні
Джерело:  online.ua

Виступи російських артистів в Україні доволі часто закінчуються гучними скандалами - так сталося й цього разу. У ресторані Дніпра дівчата після концерту зустріли співака Navai, який є учасником відомого російського реп-дуету HammAli & Navai. Вони вирішили сфотографуватись із ним. Співак неочікувано заявив, що зробить світлину лише тоді, коли хтось із дівчат сяде на обличчя незнайомому хлопцю. Дніпрянки обурились через ситуацію і розповіли про цей випадок в соціальних мережах.

Джерело: 056.ua

У Дніпрі 4 вересня відбувся концерт дуету HammAli & Navai. Дівчата зустріли одного зі співаків у ресторані Bartolomeo одразу поблизу свого столика.

Навколо російського реп-дуету HammAli & Navai розгорівся новий скандал

Відомо, що після завершення концерту фанатки артистів з Росії HammAli & Navai пішли вечеряти до ресторану. Там вони зустріли Navai і захотіли з ним сфотографуватись. Вони підійшли до артиста і попросили про це. Він відповів їм, що зробить фото, якщо хтось із них сяде на обличчя незнайомому хлопцю. Така вимога шокувала дніпрянок. Після цього одна з дівчат запитала, як його звуть. Було помітно, що Navai таке запитання образило.

"Моя подруга у нього запитала, а як його звуть? Він HammAli або Navai? Це його зачепило. Коротше, все це було дуже негарно. Здається, що вони такі хороші пісні співають про жінок, страждають, плачуть. А на ділі "сядь на обличчя", – розповіла одна з дівчат в своїх соцмережах.

За словами дніпрянки, пізніше репер також заявив, що сфотографується з дівчиною тоді, коли вона вивчить його ім'я.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?