Учасники гурту Queen виявилися багатшими за королеву Єлизавету II
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасники гурту Queen виявилися багатшими за королеву Єлизавету II

Учасники гурту Queen виявилися багатшими за королеву Єлизавету II
Джерело:  The Times

Минулий рік виявився справді золотим для учасників гурту Queen. Адже їхні статки протягом 2018 року зросли настільки, що перевищили сукупні доходи британської королеви Єлизавети Другої. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times, це стало можливим завдяки великому комерційному успіху кінострічки «Богемна рапсодія».

За інформацією англійської преси, колишні учасники гурту Queen – Брайан Мей, Роджер Тейлор і Джон Дікон разом заробили 445 млн фунтів або 586 млн доларів. Це приблизно на 75 мільйонів фунтів більше, ніж статки королеви Єлизавети, яка минулого року додала до свого 370-мільйонного рахунку «усього» 25 мільйонів фунтів. Щоправда, не варто забувати, учасників Queen троє (не рахуючи померлого Фредді Мерк’юрі), а 93-річна королева одна.

Основний дохід музикантам принесла не гастрольна діяльність чи продаж альбомів, а роялті від кінофільму «Богемна рапсодія». Мей, Тейлор і Дікон виступили його виконавчими продюсерами, що дало кожному з них можливість заробити декілька десятків мільйонів доларів.

Крім того, після виходу стрічки на екрану значно зросли популярність пісень Queen у стрімінгових онлайн-сервісах. Це теж принесло музикантам додаткові кілька мільйонів.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що пісенний конкурс Євробачення - 2019 опинився під загрозою зриву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?