Удар по репутації Путіна: Пєсков злякався запитання про втечу росіян з Херсона
Категорія
Політика
Дата публікації

Удар по репутації Путіна: Пєсков злякався запитання про втечу росіян з Херсона

Удар по репутації Путіна: Пєсков злякався запитання про втечу росіян з Херсона
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков не захотів публічно відповідати на запитання, чи принизлива для російського диктатора Володимира Путіна ганебна втеча армії РФ з Херсона.

Джерело: Твіттер-сторінка "УП"

Пєсков не захотів відповідати на питання про здачу Путіним Херсона

Ви не могли б прокоментувати заяви експертів, які кажуть, що відступ із Херсона - це великий удар по престижу Володимира Путіна, навіть принизливий для нього, з огляду на те, що всього кілька тижнів тому президент у Кремлі на великій церемонії заявив, що Херсон і Росія будуть разом назавжди? - поцікавився у речника Кремля іноземний журналіст.

На його запитання Пєсков не захотів дати чітку відповідь.

Послухайте, багато різних експертів. Є експерти, які говорять так, як ви говорите, є експерти, які говорять інше. Ми не хотіли б коментувати ні тих, ні інших. Спеціальна військова операція триває, - сказав прессекретар Путіна.

Окрім того, представник ЗМІ також запитав, чи не шкодують у Кремлі, що провели таку помпезну церемонію на честь "приєднання" Херсона. Пєсков відповів, що не шкодують.

Росія не знімає своїх претензій на всю Херсонську область - Пєсков

За словами речника Путіна, офіційна Москва продовжує вважати Херсон, який було окуповано та анексовано нею, своєю територією, незважаючи на відведення військ на лівий берег Дніпра в Херсонській області.

Пєсков не захотів коментувати рішення військових щодо Херсона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?