Удар США в спину Путіна: в мережі з'явилося смішне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Удар США в спину Путіна: в мережі з'явилося смішне відео

Удар США в спину Путіна: в мережі з'явилося смішне відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося смішне відео про закінчення дружби між президентом Росії Володимиром Путіним і американським лідером Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опублікованим в Youtube.
"Прем'єра! Двохвилинне трагічне кіно "Останній удар в спину". Дональд Фредовіч Трамп очікувань не виправдав...", - йдеться в описі до відео.
Читайте також: У Трампа не стали прикидатися друзями Путіна: зроблено гучну заяву


Користувачі мережі прокоментували веселе відео.





Нагадаємо, раніше часто говорилося про дружбу американського лідера і його російського колеги.  У березні у відповідь на прохання коротко охарактеризувати президента Росії Трамп назвав Путіна "міцним горішком".
Однак відносини президентів двох країн остаточно зіпсувалися після того, як  Збройні сили США випустили 50 крилатих ракет "Томагавк" по урядовим цілям в Сирії  у відповідь на хімічну атаку в провінції Ідліб, в результаті якої загинули десятки людей.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Путін назвав ракетний удар США, нанесений по авіабазі в Сирії, "порушенням міжнародного права".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?