УЄФА несподівано обрала Казань для Суперкубку - усі подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА несподівано обрала Казань для Суперкубку - усі подробиці

УЄФА несподівано обрала Казань для Суперкубку - усі подробиці
Джерело:  online.ua

Матчі за Суперкубки УЄФА у 2022-му та 2023-му роках відбудуться у фінських Гельсінкі та російській Казані відповідно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу спортивної організації.

Приймати супергру в Гельсінкі буде Олімпійський стадіон, а в РФ - "Казань Арена". До того жодне з міст не ставало місцем проведення таких змагань.

"Олімпійський стадіон в Гельсінкі був головною ареною Олімпіади-1952. Він відкрився в 1938 році з прицілом на Олімпіаду-1940, але її скасували через Другу світову війни. У 2016 році арена закрилася на реконструкцію. Очікується, що ремонтні роботи завершаться до кінця року", - зазначають в УЄФА.

Казанський стадіон — домашній для місцевого клубу "Рубін". Він 2018 року приймав матчі чемпіонату світу, одним з яких став двобій 1/8 фіналу між збірними Франції та Аргентини, а також 1/4 фіналу між Бельгією та Бразилією.

Суперкубок УЄФА — матч між володарями кубків Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український "Шахтар" обійшов португальську "Бенфіку" у Лізі Європи. За результатами жеребкування матчі 1/8 фіналу турніру він отримав як суперника німецький клуб "Вольфсбург".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?