УЄФА провела жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів. Хто з ким гратиме у плей-офф
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА провела жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів. Хто з ким гратиме у плей-офф

УЄФА провела жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів. Хто з ким гратиме у плей-офф
Джерело:  online.ua

Представництво УЄФА оприлюднило результати жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів, першого етапу після групового. З цього моменту фактично розпочалася стадія плей-офф, однак жодного українського клубу до неї не потрапила. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу футбольної організації.

За оприлюдненими даними, турнірні пари виглядають таким чином:

  • Севілья – Боруссія Дортмунд;

  • Аталанта – Реал;

  • Барселона – ПСЖ;

  • Порту – Ювентус;

  • РБ Лейпциг – Ліверпуль;

  • Атлетіко – Челсі;

  • Лаціо – Баварія;

  • Боруссія Менхенгладбах – Манчестер Сіті.

На груповому етапі Ліги чемпіонів український футбол представляли київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

Команда під тренерством Мірча Луческу відзначилася лише однією перемогою над "Ференцварошем", яка дозволила їй успішно вийти в Лігу Європи. Конкуренція з "Ювентусом" та "Барселоною" не принесла нічого гарного киянам.

Водночас донецький "Шахтар" виступив у чемпіонаті неоднозначно — катастрофічні поразки від "Боруссії М" (10:0 у двох матчах) межували з несподіваними перемогами над мадридським "Реалом" (5:2 у двох матчах). Після фіаско у двобоях пари "Реал" — "Шахтар" іспанський клуб може залишитися без тренера, відповідні дані щодо Зінедіна Зідана оперативно почали публікувати місцеві медіа.

Обидві команди продовжать боротьбу на рівні Ліги Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Української асоціації футболу звернулося з апеляцією через присудження технічної поразки збірній у матчі Ліги націй проти Швейцарії. Наразі українська сторона очікує на відповідне рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни.

За оприлюдненими даними, рішення про технічну поразку ухвалили на рівні УЄФА, тож Київ виступає проти кроку асоціації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?