Україна подала апеляцію на технічну поразку в Лізі націй: коли розкриють результат
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна подала апеляцію на технічну поразку в Лізі націй: коли розкриють результат

Україна подала апеляцію на технічну поразку в Лізі націй: коли розкриють результат
Джерело:  online.ua

Представництво Української асоціації футболу звернулося з апеляцією через присудження технічної поразки збірній у матчі Ліги націй проти Швейцарії. Наразі українська сторона очікує на відповідне рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meta Ratings.

За оприлюдненими даними, рішення про технічну поразку ухвалили на рівні УЄФА, тож Київ виступає проти кроку асоціації.

Згідно з поясненням першого віцепрезидента УАФ Олега Протасова, відповіді на апеляцію не варто чекати 2020 року.

"Попереду новорічні свята, тому очікувати рішення з нашого питання в цьому році вже навряд чи варто. Це не швидкий процес", - наголосив Протасов.

Він вважає, процес затягнеться до кількох місяців.

"Коли можуть розглянути? Цим питанням займаються наші юристи. Думаю, доведеться почекати десь пару місяців", - резюмував Протасов.

Нагадаємо, футбольний двобій 6-го туру Ліги націй мав би пройти 17 листопада. Після прибуття до Швейцарії української збірної, футболістів відправили до карантину рішенням влади кантону Люцерн — причиною стали позитивні тести трьох спортсменів.

Матч скасували, а збірна наступного дня відправилася додому. Що цікаво, в Україні всі тести гравців виявилися негативними.

За підсумками такого рішення, далі в турнірі проходить збірна Швейцарія — команда, яка жодного разу не обіграла українців на полі.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна нещодавно отримала технічну поразку в матчі Ліги націй проти Швейцарії.

Згідно з оприлюдненим поясненням УЄФА, причиною стала кадрова неготовність національної команди до проведення матчу в умовах карантину. Утім, українська сторона не погодилася з таким висновком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?