УЄФА схвалила жорстке рішення щодо ЛЧ та ЛЄ - що відомо про матчі
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА схвалила жорстке рішення щодо ЛЧ та ЛЄ - що відомо про матчі

УЄФА схвалила жорстке рішення щодо ЛЧ та ЛЄ - що відомо про матчі
Джерело:  online.ua

Керівництво УЄФА у п'ятницю, 13 березня, виступило із заявою про долю матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на тлі поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

Згідно з оголошенням, усі найближчі двобої у зазначених турнірах скасовані. Йдеться про події 17 та 18 березня у Лізі чемпіонів, а також про усі ігри Ліги Європи 19 березня, розіграші молодіжки УЄФА.

Ще невідомо, коли чемпіонати можуть відновити. Напередодні у Лізі Європи почалися матчі 1/8 фіналу. Зокрема, на поле вийшла пара "Вольфсбург" - "Шахтар". Український клуб гідно показав себе у бою проти німців - 1:2. Утім, матч-відповідь скасували.

Світом шириться новий коронавірус. Він уже вразив багатьох представників професійного футболу — від гравців різних команд до тренерів. Це й стало причиною жорсткого рішення з боку УЄФА.

Раніше припинити матчі вирішили організатори національних турнірів з футболу в Іспанії та Італії. Аналогічне рішення вже у п'ятницю, 13 березня, ухвалили в Німеччині та Великій Британії.

Як повідомляв ONLINE.UA, в УЄФА розглядають можливість скасування усіх запланованих матчів Євро-2020, оскільки COVID-19 захоплює країни континенту. Найбільш ймовірним сценарієм щодо турніру наразі є перенесення його на 2021 рік.

Згідно з відомостями джерел, представники 55 футбольних асоціацій, які входять до УЄФА, разом обговорять долю чемпіонату.Передбачається, що процес організують за допомогою відеоконференції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?