УЄФА скасувала важливий матч через коронавірус - приголомшливі подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА скасувала важливий матч через коронавірус - приголомшливі подробиці

УЄФА скасувала важливий матч через коронавірус - приголомшливі подробиці
Джерело:  online.ua

Керівництво УЄФА ухвалило несподіване рішення щодо одного з наступних матчів Ліги націй. Збірні Чехія та Шотландії не зустрінуться на полі через епідемію коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Федерацію футболу Чехії.

За офіційними даними, матч планували на 7 вересня. Команди не битимуться, оскільки серед чеських футболістів виявили хворих на COVID-19.

Згідно з поясненням організації, наразі керівництво чеської збірної вже розпустило гравців, їх розділили задля безпеки на тлі поширення інфекції.

Раніше повідомлялося про ізоляцію двох чеських футболістів після контактів з персоналом національної збірної, який здав позитивний тест на вірус.

Наразі представники федерації обговорюють з представниками УЄФА скрутну ситуацію, щоб розробити план виходу з неї та провести матч проти шотландців.

Напередодні чехи вийшли на поле проти збірної Словакії, матч завершився з рахунком 3:1 на їхню користь.

Нагадаємо, перші матчі Ліги націй збірні розіграли 3 вересня. Тоді ж наполе вийшла українська команда — вона здолала збірну Швейцарії, з якою зустрічалася востаннє ще 2006 року.

Наступний матч українці проведуть проти Іспанії — вже у неділю, 6 вересня. Команди зійдуться на мадридському стадіоні "Альфредо Ді Стефано". Ця арена служить домашньою для молодіжної збірної "Реала".

Лише нещодавно УЄФА завершила Лігу чемпіонів та Лігу Європи, які перервав глобальний карантин, що ввели для боротьби проти COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірка футболу Ліонель Мессі виступив зі спеціальним інтерв’ю, в якому підтвердив намір грати ще один сезон за "Барселону". Водночас цей публічний виступ сповнений нищівною критикою у відношенні футбольних менеджерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?