УЄФА виступила з новою заявою про матчі - до чого закликала асоціація
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА виступила з новою заявою про матчі - до чого закликала асоціація

УЄФА виступила з новою заявою про матчі - до чого закликала асоціація
Джерело:  online.ua

Представники УЄФА наголосили, що національним лігам не слід скасовувати матчі зовсім та визначати переможця достроково. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

Зазначається, що існує надія на поновлення футбольних ігор, тож квапитися не потрібно. Рішення про передчасне завершення турнірів — передчасне та невиправдане.

Цікаво, що таким чином вже поступили у Бельгії. Переможцем місцевої ліги став клуб "Брюгге". У його лавах — українець Едуард Соболь.

Напередодні УЄФА звернувся до усіх країн Європи, які беруть участь у змаганнях відповідного рівня. Заклик передбачав закінчення усіх місцевих чемпіонатів вже до 3 серпня. Рішення змінилося — план завершення сезону розроблять до середини травня.

"Вкрай важливо, щоб навіть така руйнівна подія, як пандемія, не перешкоджала проведенню змагань за правилами. Також необхідно, щоб переможці турнірів визначалися лише за спортивним принципом та на основі результатів. Завершення сезону має стати крайнім варіантом, якщо не залишиться інших варіантів", - зазначили в УЄФА.

Як повідомляв ONLINE.UA, проведення Суперкубку УЄФА у 2020 році можуть скасувати через графік змагань, який вже порушив коронавірус COVID-19. УЄФА нещодавно організувала відеоконференцію, учасниками якої стали представники 55 національних футбольних асоціацій. Вони обговорили майбутнє професійного футболу Європи на тлі пандемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?