УЄФА заборонила Росії виступати на єврокубках до кінця сезону 2023 року
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА заборонила Росії виступати на єврокубках до кінця сезону 2023 року

УЄФА заборонила Росії виступати на єврокубках до кінця сезону 2023 року
Джерело:  online.ua

Союз європейських футбольних асоціацій заборонив російським клубам брати участь в турнірах у сезоні 2022/23. А також Росія не буде брати участі у Лізі націй.

Джерело: УЄФА

УЄФА виключила РФ з усіх змагань

Відповідно до свого рішення від 28 лютого 2022 року відсторонити всі російські команди та клуби від участі в матчах УЄФА, сьогодні Виконавчий комітет УЄФА прийняв низку рішень щодо наслідків цього рішення для майбутніх змагань, - повідомили в УЄФА.

Зокрема, виконавчий комітет УЄФА ухвалив те, що Росія не братиме участь в Лізі націй УЄФА у сезоні 2022/23.

Росія не братиме участі в групі 2 Ліги В і автоматично посідає четверте місце в цій групі. Таким чином, наприкінці групового етапу вони вилетять у нижчу лігу та посідають 16-е та останнє місце Ліги B.

Також Росія не братиме участі в групі C фінального турніру ЄВРО-2022 серед жінок, запланованого з 6 по 31 липня в Англії, і її замінить Португалія, суперниця, яку Росія перемогла в плей-офф.

Росія не братиме участі в жодному з наступних матчів Чемпіонату Європи, і всі їхні результати до цього моменту вважаються недійсними.

Крім того, заявки Росії на проведення Євро-2028/2032 визнали "неприйнятними".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?