Угорщину можуть вигнати з НАТО — експерт назвав причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Угорщину можуть вигнати з НАТО — експерт назвав причину

Угорщину можуть вигнати з НАТО — експерт назвав причину
Джерело:  online.ua

На переконання російського опозиційного політика та політичного експерта Андрія Піонтковського, Україна обов'язково незабаром стане повноправним членом НАТО. А якщо хтось все-таки наважиться перешкоджатиме такому вступу, насамперед йдеться про Угорщину, то з'явить висока ймовірність того, що такі країни будуть просто виганяти з блоку.

Джерело: "24 Канал"

Чому членство НАТО є принциповим для України

Російський опозиціонер звертає увагу на те, що глава держави Володимир Зеленський дуже багато разів нагадував міжнародній спільноті про те, що Україні потрібні гарантії безпеки у післявоєнний період.

Звичайно, найпотужнішою гарантією для нашої держави є лише членство у НАТО.

У Альянсі це також розуміють й саме тому нещодавно публічно підтвердили, що Україна доєднається до блоку після перемоги у війні.

Як відомо, саме генсек НАТО Єнс Столтенберг нещодавно заявив, що Україну негайно приймуть в Альянс після перемоги.

Єдина безпекові гарантії – це членство в НАТО. Це робить цей варіант неминучим. Членство України в НАТО – це не стільки гарантія безпеки для самої України, як гарантія безпеки для всього НАТО, – пояснює Андрій Піонтковський.

Експерт пояснив, чому Угорщину можуть вигнати з НАТО

Розраховувати на вступ у блок до перемоги українцям не варто, оскільки у такому випадку Заходу доведеться направити свої армії в Україну, однак партнери Києва до подібного сценарію не готові.

Як зазначає Піонтковський, наразі наша ккраїна реально має таку армію, яка здатна захистити Європу від "східної орди". Вона виконує те завдання, яке є основною метою НАТО.

Це не Захід робить послугу Україні. А Україна робить послугу Заходу. Проблем зі вступом не має бути. Якщо там буде обурюватися якась Угорщина, то її просто викинуть зі складу НАТО. Вона не має заважати єдиній європейській армії, яка захистила західну цивілізацію, – підкреслив опозиціонер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?