"Ukraïner. Країна зсередини": з'явився новий наклад книги, яка надихнула та вразила тисячі читачів
Категорія
Культура
Дата публікації

"Ukraïner. Країна зсередини": з'явився новий наклад книги, яка надихнула та вразила тисячі читачів

"Ukraïner. Країна зсередини": з'явився новий наклад книги, яка надихнула та вразила тисячі читачів
Джерело:  online.ua

У 2019 році світ вперше побачила книга від відомого медіапроєкту "Ukraïner", яка отримала красномовну назву "Ukraïner. Країна зсередини". Варто звернути увагу на те, що це книга за мотивами першого кола масштабної експедиції нашою країною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони — від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. У ній зібрані найяскравіші моменти з мандрівок унікальними куточками країни: історії людей та місць, що надихають, зворушують і дивують, а також вражаючі фото, які показують Україну справжньою, несподіваною, цікавою та автентичною. Книга була видана півтора роки тому українською, а згодом й англійською мовами — вона встигла облетіти увесь світ, отримати нагороди та шалену підтримку. Представники медіапроєкту зазначають, що до Дня Незалежності вже котрий її наклад несподівано закінчився, однак нещодавно команда Ukraïner нарешті отримала новий наклад та поспішила про це повідомити усім українцям та іноземцям, які цього чекали понад місяць, передає ONLINE.UA.

"Ви запитували, коли ж? Коли знову можна буде дарувати її друзям та колегам, іноземцям для їхнього кращого розуміння країни та навіть як корпоративний подарунок усім співробітникам вашої компанії? Вже можна! Щойно із друкарні ми отримали новий наклад! Наша книга — це не лише можливість краще пізнати країну, у якій нам випала честь жити чи народитись, але й спосіб підтримати проєкт, якщо ви купуєте книгу у нашій крамничці 13 тисяч примірників за півтора роки! Дякуємо вам за довіру", - звернулася до своїх читачів команда Ukraïner.

Не можна також не згадати про те, що книга Ukraїner. Країна зсередини" — найбільш продавана книга IX Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал". Номінована на гран-прі "BookForum Best Book Award-2019", вона отримала аж дві відзнаки конкурсу.

Нагадаємо, що Ukraїner — це волонтерський медіапроєкт, який у дослідницьких експедиціях відкриває справжню, несподівану, цікаву та автентичну Україну. Команда проєкту розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в нашій країні. Понад 200 волонтерів створюють для вас ці історії, які показують інакшу Україну.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Ukraїner показав історію священника,  який вирішив переїхати з Німеччини до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?