Україна битиме по Криму до самого звільнення — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна битиме по Криму до самого звільнення — Данілов

Україна битиме по Криму до самого звільнення — Данілов
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, Україна продовжить завдавати ударів по стратегічних військових об'єктах злочинної армії РФ на території окупованого Криму аж до поки не півострів не буде звільнено.

Джерело: "Українське радіо"

Що відомо про військову стратегію України щодо звільнення Криму 

Данілов зазначив, що Україна самостійно обере спосіб звільненя окупованого Росією півострова.

На сьогодні виглядає так, що якщо росіяни не підуть з Криму самостійно, нам доведеться їх звідти "викурити" за допомогою зброї, яка є в нас в наявності, - пояснив секретар РНБО.

Коментуючи обстріли Криму, Данілов нагадав про ракетну програму, започатковану у 2020 році. За словами секретаря РНБО, вона дає свої плоди.

Чим Україна завдає ударів по Криму 

Частина озброєння, яке вражає ворога на нашій території, зокрема в Криму, – це виконання ракетної програми й наші новітні розробки, які на сьогодні не гірші, ніж західні зразки, - зазначає секретар РНБО.

Він зазначив, що по території Росії Сили оборони б'ють лише вітчизняним озброєнням.

Данілов також висміяв росіян, які заявляють, що комплекс протиповітряної оборони "Тріумф" нібито неможливо знищити, бо "сам себе захищає".

Як показує практика, вже неодноразово туди залітає те, що потрібно, те, що виготовляють наші підприємства військово-промислового комплексу, за що їм велика вдячність, - наголосив секретар РНБО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?