Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю — фото

Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю — фото
Джерело:  online.ua

На кордоні з Білоруссю Україна зводить стіну, збудовано вже близько 3 кілометрів. Фортифікаційні споруди зводяться і в областях, що межують з РФ.

Джерело: заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко

На кордоні з Білоруссю будують паркан

Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом – це інженерні загородження, які будують на Волині. Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо, - написав Тимошенко.

Також роботи ведуться і в Рівненській, і в Житомирській областях.

Фортифікаційні споруди зводяться та також і в регіонах, які межують з територією Росії.

Наші прикордонники 24/7 відстежують ситуацію, мають все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу. Важливо, що над облаштуванням кордону системно працює обласна влада та місцевий бізнес. Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоб зупинити навіть гіпотетичне просування ворога.

Нагадаємо, що Польща завершила будівництво паркану на кордоні з Білоруссю у жовтні. Він був зведений для стримування нелегальної міграції.

Також паркан на кордоні з Білоруссю побудувала Литва. На ділянках завдовжки 552 кілометри встановили фізичний бар’єр — огорожу та колючий дріт. Це зробили теж через міграційну кризу. Латвія також приєдналася до будівництва стіни.

Фінляндія також ухвалила рішення побудувати на кордоні з РФ паркан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?