Путін змушений проводити навчання військ РФ в Білорусі через нові проблеми з армією
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін змушений проводити навчання військ РФ в Білорусі через нові проблеми з армією

Путін змушений проводити навчання військ РФ в Білорусі через нові проблеми з армією
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, команда російського диктатора Володимира Путіна зіткнулася з труднощами, які пов'язані з підготовкою мобілізованих резервістів і призовників на строкову службу, для навчання використовується територія Білорусі.

Джерело:  Твіттер-сторінка  Міноборони Британії

Навчання військ РФ проводять в Білорусі через брак інструкторів та обладнання

Розвідка Британії звертає увагу на те, що наразі країна-агресорка робить все можливе, щоб забезпечити військову підготовку для мобілізованих та призваних на строкову військову службу в рамках щорічного осіннього призову.

Окрім того, наголошується, що ЗС Росії вже працюють на межі можливостей, забезпечуючи підготовку приблизно 300 000 військовослужбовців, необхідних для "часткової мобілізації", оголошеної 21 вересня 2022 року.

Ці проблеми будуть ускладнені додатковим черговим осіннім щорічним призовним циклом, оголошеним 30 вересня 2022 року і розпочатим 1 листопада, який, як очікується, призведе до додаткового залучення 120 000 військовослужбовців, - зазначають британські розвідники.

Також іноземна ровідка дійшла висновку, що нещодавно мобілізовані призовники мають мінімальну підготовку або взагалі не проходили жодних навчань.

Фото - скриншот

Що важливо розуміти, досвідчені офіцери та інструктори з самого початку брали участь у бойових діях в Україні, і чимала частина з них, цілком ймовірно, була ліквідована ЗСУ на полі бою.

Російські війська проводять навчання в Білорусі через нестачу інструкторського складу, боєприпасів та обладнання в Росії. Розгортання сил з незначною підготовкою або взагалі без неї забезпечує незначний додатковий наступальний бойовий потенціал, - підсумовує розвідка Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?