США дадуть Україні допомогу для звільнення Херсона
Категорія
Політика
Дата публікації

США дадуть Україні допомогу для звільнення Херсона

США дадуть Україні допомогу для звільнення Херсона
Джерело:  online.ua

Команда американського лідера Джо Байдена знає про потреби Збройних Сил України під час херсонської операції і обіцяє надати Україні усю необхідну допомогу. З такою заявою виступив безпековий радник президента США Джейк Салліван у спілкуванні з журналістами під час свого візиту до Києва.

Джерело: сайт ОПУ

США пообіцяли допомогти Україні звільнити Херсон

За словами Саллівана, який, до слова, прибув в Україну з неанонсованим візитом, він встиг детально обговорити з президентом Володимиром Зеленським операцію зі звільнення Херсону й домовитися про деякі конкретні речі.

Я мав можливість отримати доповіді військовими керівниками України про планування цих зусиль (зі звільнення Херсону - ред.), і звичайно американські військові перебувають у тісному контакті з українськими та обговорюють це, - зазначив представник команди американського президента.

Джейк Салліван також публічно пообіцяв, що офіційний Вашингтон передасть всю необхідну допомогу для Збройних Сил України.

Не моя справа – оцінювати ситуацію на полі бою. Моя задача – переконатися, що ми надаємо Україні те, що вона потребує, щоби це сталося, - наголосив радник лідера США

Він підкреслив, що США дадуть додаткову допомогу адаптовану до потреб херсонської операції.

Я сьогодні знову перепитав, що необхідно (Україні для завершення цієї операції - ред.) і я впевнений, що ми зможемо надати те, що необхідно для цієї битви, - підсумував Салліван.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?