Росіяни оголосили в Херсоні цілодобову комендантську годину
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни оголосили в Херсоні цілодобову комендантську годину

Росіяни оголосили в Херсоні цілодобову комендантську годину
Джерело:  online.ua

4 листопада офіційно стало відомо, що в тимчасово захопленому армією Російської Федерації Херсоні окупанти оголосили цілодобову комендантську годину.

Джерело: російське прокремлівське видання "РИА Новости" з посиланням на самопроголошену місцеву "владу"

У Херсоні окупанти ввели цілодобову комендантську годину

 У Херсоні оголошено цілодобову комендантську годину, - йдеться в повідомленні російських ЗМІ.

Варто зазначити, що цю інформацію уже підтвердив кремлівський колаборант на окупованих територіях Херсонської області Кирило Стремоусов

Що відомо про ситуацію у Херсоні та Херсонській області

3 листопада колаборант на окупованих територіях Херсонської області Кирило Стремоусов почав заявляти про можливий відступ російських військових на лівий берег Дніпра.

Ймовірно, наші війська будуть відходити на лівобережну частину Херсонської області, і ті люди, які не встигли перебратися з Херсона, повинні максимально швидко йти з міста на лівий берег. Ми досі працюємо в цьому напрямку, — заявив колаборант.

Варто зазначити, що очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков не виключає, що армія РФ може відступити з Херсона на лівий берег Дніпра.

Як вдалося дізнатися британському телеканалу Sky News від своїх інсайдеріа, російський диктатор Володимир Путін зазнаватиме все більшого тиску з боку прихильників жорсткої лінії через очікуване виведення окупаційних військ із Херсона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?