ЗСУ потужно вдарили по готелю з військовими РФ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потужно вдарили по готелю з військовими РФ на Херсонщині

ЗСУ потужно вдарили по готелю з військовими РФ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Мер міста Олешки на Херсонщині Євген Рищук повідомив про знищення українськими військовими готельного комплексу в с. Раденськ, на території якого перебували підрозділи російської окупаційної армії.

Джерело: Telegram-канал Євгена Рищука

Що відомо про ситуацію у зоні бойових дій на Херсонщині 

Сьогодні вночі було відпрацювання готельного комплексу "Золотий Фазан" поблизу с.Раденськ Олешківського району Херсонської області, зафіксовано влучання, протягом двох годин була детонація, - зазначив Рищук.

Мер міста повідомив, що підтвердженної інформації щодо кількості ліквідованих російських військових та техніки поки не має.

Однак окупанти не дозволяють місцевим жителям підходити близько до місця ураження.

За попередніми свідченнями комплекс зруйнований повністю, - зазначив Рищук.

Між тим мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зазначив, що у Миколаєві через постійні ворожі обстріли та руйнування інфраструктури водозабезпечення міста значно збільшилась кількість солоної води, яка збільшила кількість проривів та погрожує значним підтопленням.

В нас є проблеми з водою, з трубами. Внаслідок того, що по них тече солона вода, кількість поривів збільшилась у 20 разів. Це означає, що сьогодні в нас не Миколаїв, а якась маленька Венеція, повсюди тече вода, з якою борються команди нашого водоканалу, а також залучені 8 підрядних організацій, - підкреслив мер міста.

Що відомо про ситуацію на Донбасі

За інформацією речника Оперативного угруповання "Схід" Сергія Череватого, важкі бої наразі точаться в районах Бахмута та Авдіївки на Донеччині, однак найбільш складна ситуація спостерігається поблизу Вугледара.

Зокрема, Бахмутський та Авдіївський напрямок, де ворог продовжує штурмові агресивні дії, завдає ударів з усіх видів ствольної артилерії, РСЗВ, танків, мінометів, - зазначив речник ОК "Схід".

Череватий підкреслив, що у цих надскладних умовах ЗСУ завдають ударів у відповідь артилерією та авіацією. Позиційні бої йдуть з певними зміщеннями підрозділів, проте захисники не дають противнику прорвати нашу оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?