Україна і Туреччина підписали важливий договір: деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна і Туреччина підписали важливий договір: деталі

Україна і Туреччина підписали важливий договір: деталі
Джерело:  online.ua

Турецька та українська сторони підписали договір про співпрацю в рамках діяльності двосторонньої Ділової ради між Комітетом зовнішньоекономічних відносин Туреччини та Торгово-промисловою палатою України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ОПУ.

Зазначається, що з боку Туреччини договір підписав президент Комітету зовнішньоекономічних відносин Наїль Олпак, з боку України – президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков. Підписання відбулося в присутності президента України Володимира Зеленського. Варто зазначити, що згаданий документ є подовженням договору, підписаного між цими організаціями у Стамбулі 1991 року.

"Метою підписання договору є подальший розвиток ділової двосторонньої співпраці України й Туреччини та активізація діяльності української та турецької частин Ділової ради. 7 серпня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган на спільній пресконференції за підсумками переговорів з президентом України у Анкарі заявив, що настав час завершити переговори про створення зони вільної торгівлі між двома країнами", - сказано в повідомленні.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше  Володимир Зеленський запросив президента Туреччини  Реджепа Таїпа Ердогана відновлювати інфраструктуру на Сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?