Україна — Казахстан. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Казахстан. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022

Україна — Казахстан. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Українська збірна незабаром проведе вже третій матч у своїй групі з відбору на Чемпіонат світу з футболу 2022 року. Новим суперником стане національна команда Казахстану, вихід на поле проти якої запланований на вечір середи, 31 березня. Раніше збірна вже зіткнулася з чинними світовими чемпіонами-французами та фінами, які жодного разу не виходили на цей турнір найвищого рівня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад ігор.

Початок матчу Україна — Казахстан запланований на 21:45. Транслюватимуть його телеканали “Україна” та “Футбол 1”. Гру прийматиме київський НСК “Олімпійський”.

Наразі українська національна збірна знаходиться на третьому місці групи серед 5 команд в цілому. Лідером підрозділу стала французька команда, яка встигла обіграти казахстанський колектив і заробити два додаткові бали (в цілому заробили чотири).

Друге місце наразі займають фіни, які володіють двома балами. Україна займає третє також з двома балами.

Четверта сходинка належить Боснії та Герцеговині з одним єдиним балом, а от казахстанська збірна не відзначилася жодними здобутками, тож замикає рейтинг у групі.

“Ми чудово знаємо Шевченка як блискучого футболіста, який з успіхом виступав як на клубному рівні, так і за свою національну збірну. Шевченко досяг чималих успіхів і як наставник команди України… Кожен гравець збірної України таїть у собі небезпеку. Багато футболістів виступають за кордоном. Виділяти когось окремо не хотілося б. В Україні дуже рівна команда із хорошим підбором виконавців”, - прокоментував матч проти України тренер казахів Талгат Байсуфінов.

Як повідомляв ONLINE.UA, обидва матчі української команди на відборі ЧС-2022 завершилися з однаковим рахунком 1:1, однак у випадку з Францією колектив Андрія Шевченка хвалили, а з Фінляндією нещадно критикували. Експерти тим часом визначилися з найкращим футболістом другого туру відбору.

28 березня найкраще себе проявив Олександр Караваєв. Фланговий захисник провів надзвичайний обсяг роботи, зробив асист на Жуніора Мораеса. Портал оцінив гру його у 7.7, що стало найвищим показником серед присутніх на полі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?